Sähköpostilasku muuttui e-laskuksi

Sähköpostilasku muuttui e-laskuksi ja hinta nousi

Olen tähän saakka saanut laskuni sähköpostiin hintaan 17.90 €/kk. Uusi lasku tuli e-laskuna hintaan 18.32
En tietääkseni ole sopinut e-laskutusta, käsittääkseni minun pitäisi siitä sopia pankkini kanssa ja nyt on e-lasku siellä ihan ilman minun toimintaani.  Miten ja miksi?
Pirkko Rautio Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pirkko!

E-laskutus voidaan kytkeä päälle vain omasta toimestasi verkkopankin kautta. Osan pankkien kanssa on käytössä ohjattu E-laskun käyttöönotto jossa E-laskutuksen voi ottaa helposti käyttöön laskun maksun yhteydessä parilla klikkauksella.

Laskukopiot löytyvät myös verkkopankista ja voit laskun .pdf kopiosta tarkistaa käyttömaksuista miksi laskulla on lisäveloituksia
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Haluaisinkin tietää MIKSI sähköpostilaskuni on muuttunut e-laskuksi ilman minun myötävaikutustani.
    Miksi DNA ei lähetä sähköpostilaskua niin kuin on sovittu?
    Minä en ole muuttanut laskutoivomustani.
    Pirkko Rautio
  • Meidän ei ole edes teknisesti mahdollisesti kytkeä sinulle E-laskutusta päälle, olet siis itse tehnyt tämän verkkopankissa ja luonnollisin selitys on tämä ohjattu E-laskutuksen kytkentä. Osalla pankeista tämä on maksun yhteydessä laitettava täppä ja osalla pankeista maksun yhteydessä avautuu erillinen sivu jossa E-laskutus hyväksytään maksun yhteydessä. Esim OP-pankilla on ollut ainakin aikaisemmin tämä jälkimmäinen käytössä.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksesta.  Selvittelen asiaa pankista.
    Pirkko Rautio
  • Ainakin OP muuttaa laskut E-laskuksi jos ei huomaa klikata ei kiitos kohtaa
    Tuomas Raatikainen
  • Miksi yleensä on sähköpostilasku.Hukkuu roskapostiin.Taas e-lasku?  DNA Yrittää pelastaa maailmaa kuulemma sillä .Esim. y-tunnuksen takana oleva paperilasku maksaa 11.98+alv.Sähköpostilasku täytyy kotona printata paperille ja toimittaa tilitoimistoon.Toinen tapa on välittää sähköpostilasku tilitoimistoon.OLI aika jolloin paperilasku ei maksanut mitään.ONNEKSI  FINDA MYI OSUUTENSA DNA aasta
    seppo kortesmaa
  • Haluan maksaa e-laskulla,helppoa/vaivatonta..uusi asiakas/kai onnistuu..?

eero
  • e-lasku helppo/vaivaton,vanhalle ihmiselle,muisti ei aina pelaa..
    eero
  • kai se onnistuu..
    eero
  • Kiitos vastauksista.  Helpotti.
    Pirkko Rautio
  • Laskut-osiosta piti löytymän laskutustavan muutos! Ja mistäköhän sieltä??? Löydän vain laskut erittelyineen.
    Kati
  • Hei Kati! Löydät asetukset sivun ylälaidasta kohdasta "Laskujen asetukset"
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei löydy sellaista kohtaa ainakaan kännykällä toimien. On vain liittymän aktivointi, prepaidin rekisteröinti ja uloskirjautuminen.
    Kati
  • Kokeillaas uudestaan: ei löydy!
    Kati
  • Lasku ei tullu @ eikä e-laskuna. Vasta karhu? Mikä nyttämän teki? Ottaisin mielelläni e-laskuna pankkiini.
    Michael Preisfreund
  • Ihmettelen miksi minulla on edelleen kaksi Asiakasnumeroa, kännykkä ja tietokone erikseen. Jotenkin tuntuu, että yksi sopimus pitäisi riittää, koska maksan  kahtena henkilönä edelleen! Helena
    Helena Jääskeläinen
  • SIIS LASKUJEN MUKAAN KAKSI ASIAKASNUMEROA JA LASKUTUSRYHMÄÄ- NÄYTTÄÄ KYLLÄ PIENEMMÄLTÄ, MUTTA MAKSAA LIIKAA!
    Helena Jääskeläinen
  • TV- ja laajakaistapalvelut laskutetaan omalla laskullaan, puhelinliittymät ja laitesopimukset omallaan, laskuja ei valitettavasti ole mahdollista yhdistää
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • OK

Helena Jääskeläinen
  • soita itselles
    Helena Jääskeläinen
  • soita minulle, kännykkää ei löydy
    Helena Jääskeläinen
  • En halua näitä viestejä enää sähköpostiini, pliis!!!
    Kati Nurmi
  • Ihmettelen, miten näistä viesteistä ja salasanoista selviää, jos ei olen ennen joutunut näiden kanssa tietokoneella yms hoitelemaan ! 82v on minulla ikää, 15-vuotiaana jouduin työelämään ja taitaa mennä kaikki sekaisin minultakin, Helena 82v
    Helena Jääskeläinen