Sähköpostiliittymän softan kehitys

Hei!

Minkä verran teette kehitystyötä Welho-sähköpostiohjelman kehittämiseksi? Ohjelma on tosi yksinkertainen ja sen käyttöä helpottaisi suunnattomasti esimerkiksi sellainen toiminto, jossa sähköpostista voisi poistaa pelkän liitteen, eikä koko viestiä.

Entä onko teillä tietoa mistä voisi johtua sellainen, että jos käytän Welho-sähköpostiohjelmaa kannettavalla tietokoneella ja ilman hiirtä, ohjelma hävittää vierityspalkkeja. Käytännössä sähköpostiviestien tai kansioiden selaaminen on siis mahdotonta tai ainakin todella vaivalloista, eivätkä ne aina toimi näppäinkomennoillakaan (esim. tänään sähköposteja pystyi käymään läpi myös nuolinäppäimillä, mutta sama toiminto ei toiminut kansioiden kanssa).

Onko postilaatikkoon mahdollista ostaa lisätilaa ja jos on, niin mitä se maksaa?

Mib Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi! Uusia sähköpostitilejä ei ole pystynyt luomaan vuoden 2016 jälkeen. Kyse on siis myynnistä poistuneesta palvelusta, eikä siihen valitettavasti ole mahdollista ostaa lisätilaa. Mikäli lisätilalle on tarvetta, suosittelemme siirtymään käyttämään jotain muuta sähköpostipalvelua, esim. Gmail on maksuton.

Itse sähköpostiohjelmaa ei näinollen enää myöskään kehitetä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kiitos viestistäsi! Onko tiedossa, milloin vanhat sähköpostitilit lakkautetaan jos tätä tuotetta olla pikkuhiljaa alasajamassa? Onko teiltä mahdollista ostaa palveluna sähköpostilaatikoiden sisältöjen taltiointia jos postilaatikon luovuttaa pois?
    Mib
  • Tällä hetkellä ei ole tiedossa että sähköposteja oltaisiin kokonaan lakkauttamassa. Valitettavasti mitään lisäpalveluita sähköpostin osalta ei ole myynnissä, tietojen taltiointi tai siirto on siis hoidettava itse jos tällaiselle on palvelun käytön lopetuksen yhteydessä tarvetta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Seuraako DNA elisan esimerkkiä ja pistää vielä käytössä olevat sähköpostinsa maksulliseksi.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/sahkoposti-kotisivut/ohje/sahkoposti-uudistuu/
    Tombstone.
  • Kannattaa tuon Gmailin sijasta ottaa kotimainen Posti24. Okei, tilaa ei ole niin paljoa kuin Gmailissa mutta ongelmiakin on vähemmän, itse aion luopua kokonaan harmaita hiuksia aiheuttavasta Gmailista. Sen verran paljon siinä noita ongelmia on.
    https://posti24.fi

Jari