Sähköpostin lähetys

Windows live ei lähetä sähköpostia . Vastaanottaa kyllä .
Tulee viesti
Viestiä ei voitu lähettää. Lähtevän sähköpostin [SMTP] palvelimen asetusta on ehkä muutettava. En ole muuttannu mitään asetuksia vika ilmeni tänään eilen vielä toimi .

Kommentit

• Moi! Lähtevän sähköpostin palvelimen osoite DNA -liittymissä on smtp.dna044.com, varmistatko että tämä on kunnossa.
    Jos käytössäsi on jonkun muun operaattorin liittymä, tulee sinun tiedustella heiltä mitä lähtevän postin palvelimeksi tulee asettaa.

Aiheesta löytyy keskustelua ketjusta https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/sahkoposti-asetukset-puhelimeen/#c2105439
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Siis kyseessä on pöytäkone . Päteekö tämä myös siinä . Mitään en ole muuttannu eiliseen asti toimi ihan hyvin . Tänään aamulla tuli Windows 10 joku päivitys  olisikohan se sotkennu jotain .

• Poistin Windows 10 päivityksen niin ongelma katosi . Eli päivityksessä oli jokin bugi .