Sähköpostin lähetysmäärä

Onko Welho-sähköpostissa joku raja, jonka jälkeen palvelu olettaa, että roskapostitan? Käytän postia hyvin vähän, mutta nyt minun pitäisi lähettää lyhyen ajan sisällä n. 200 tärkeää, identtistä viestiä eri osoitteisiin ja haluaisin varmistaa, ettei palvelu mene sen takia lukkoon tai jätä osaa viesteistä lähettämättä.

Kommentit

• Hei Hanna!

Jos sinulla on käytössä SMTP-palvelin niin lähetettyjen viestien määrä on 100 kpl tunnissa yhdestä IP-osoitteesta tai autentikoidulla käyttäjällä 100 kpl tunnissa yhdeltä lähettäjältä. Viestien määrä lasketaan vastaanottajien perusteella.