Sähköpostin lähtevän postin palvelinta

Käytän lähtevän postin palvelimena smtp.welho.comia mutta se on äärettömän hidas (meillä taloyhtiölaajakaista 400M eikä nopeustesteissä ole ongelmia) verrattuna siihen kun käytän kännykkäni nettiä.
Esim. s-postin lähettäminen (liitteen koko n. 10M) welhon kautta kestää n. 30 minuuttia kun saman lähettäminen kännykän netin kautta kestää parikymmentä sekunttia.
Jyrki Uusi-Esko Ilmoita asiaton sisältö