sähköpostin salasana

Minulla  on tosi vanha sähköpostiosoite. @dnainternet.net loppuinen.Salasana on unohtunut,.kuinka voin saada sen tai uuden tilalle

Kommentit

  • Hei Jari!

    Pääkäyttäjän salasanan resetointi onnistuu asiakaspalvelun kautta, kunhan sinulla on tilattuna DNA:lta aktiivinen kaapeli-, Ethernet-, DSL- tai mobiililaajakaista tai erillinen sähköpostipalvelu.
    DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.