Sähköpostin salasana unohtunut

Minulla  on tosi vanha sähköpostiosoite. @dnainternet.net loppuinen.Salasana on unohtunut,.kuinka voin saada sen tai uuden tilalle

Kommentit

• Hei Jari!

Pääkäyttäjän salasanan resetointi onnistuu asiakaspalvelun kautta, kunhan sinulla on tilattuna DNA:lta aktiivinen kaapeli-, Ethernet-, DSL- tai mobiililaajakaista tai erillinen sähköpostipalvelu.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • ostin uuden iphoneSE sähköpostin salasana unohtunut
  • Hei Kalevi!

Salasanan vaihtaminen onnistuu tässä tapauksessa soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044. Asiakaspalvelu auttaa arkisin klo 8 -18 ja lauantaisin klo 9 - 16.30.
    DNA Ida S palveluasiantuntija