Sähköpostiosoite

Miten saan luotua uuden sähköpostiosoitteen? Vanha osoite on lopetettu (suomi24.fi) ja minua on poistettu siitä. Kuitenkin kone muistaa vaan sen eikä hyväksy muuta.

Kommentit

• Sähköpostitilin saa luotua esim Gmailiin osoitteessa gmail.com
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • En ymmärrä. Kun yritän luoda sähköpostiosoitteen niin DNA ilmoittaa: Sinulla on jo luoto käyttäjätunnus. Uuden käyttäjätunnuksen voi samalle käyttäjälle luoda vain kerran. Siis Suomi24.fi joka on suljettu eikä enää käytettävissä. Mitä neuvoksi?

• Tabletin myyjä.soita xxx

edit. Numero piilotettu / DNA Ida T
    Nieminen juha
  • Hei Juha! Tämän Tuki -foorumin kautta ei voi jättää soittopyyntöjä.

Tabletin tilaus onnistuu nettikaupassamme, DNA Kaupassa tai myyntipalvelumme kautta; https://www.dna.fi/myyntipalvelu
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Ostin toukokuussa DNA netti matkamokkulan.
    Se ei sitten lähtenyt pelittään mitenkään.
    saattoi kestää kolme tuntia että sain sen lataan?

Kunnes viimein kokemuksieni kautta
    opin buuttaamaan Mat
    kamokkulan?
    Kävin noissa kaikissa DNA matkamokkula
    sivuilla missään ei neuvottu
    miten mokkula buutataan?

Minä tiedän miten se buutataan?
    Mutta en tule koskaan kertomaan
    sitä teille.
    asseri