Sähköpostiosoite

Miten saan luotua uuden sähköpostiosoitteen? Vanha osoite on lopetettu (suomi24.fi) ja minua on poistettu siitä. Kuitenkin kone muistaa vaan sen eikä hyväksy muuta.
Curt Westerlund Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Sähköpostitilin saa luotua esim Gmailiin osoitteessa gmail.com
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • En ymmärrä. Kun yritän luoda sähköpostiosoitteen niin DNA ilmoittaa: Sinulla on jo luoto käyttäjätunnus. Uuden käyttäjätunnuksen voi samalle käyttäjälle luoda vain kerran. Siis Suomi24.fi joka on suljettu eikä enää käytettävissä. Mitä neuvoksi?

Curt Westerlund