Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Sähköpostit ei lähde

Mikä lienee ongelma, kun sähköpostit ei lähde? Saapuvat toimii. Käytän Widows 10 sähköpostiohjelmaa. Nettiyhteys on DNA 4G mokkula Huawei mobile wifi. Lähtevät palvelimena smtp.dnainternet.net Aiemmin toimi ainakin DNA:n kaapeliyhteydellä noilla asetuksilla.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.