Sähköpostit ei lähde

Mikä lienee ongelma, kun sähköpostit ei lähde? Saapuvat toimii. Käytän Widows 10 sähköpostiohjelmaa. Nettiyhteys on DNA 4G mokkula Huawei mobile wifi. Lähtevät palvelimena smtp.dnainternet.net Aiemmin toimi ainakin DNA:n kaapeliyhteydellä noilla asetuksilla.

Kommentit

• Hei Jarkko!

Kannattaa tarkastaa vielä nuo muutkin lähtevän palvelimen asetukset täältä: https://www.dna.fi/tuki-sahkopostiasetukset#dnainternet
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Siellä ei kykene portteja säätelemään, mutta kaikki pitäisi olla ok. Asennan Thunderbirdin ja katsotaan, jos siinä pelittäis. Mitään siis en ole asetuksissa muuttanut ja ennen on toiminut. Tarkistin vielä, että asetukset on oikein... outoa.
  • Miten voi tarkistaa, että outlook asetukset ovat oikein kun sähköposti ei toimi?
  • DNA Welhon postit eivät lähde ulos enää millään sähköpostiohjelmalla - ei PC:llä eikä kännyköillä/tableteilla. Ainoastaan DNA Welho webmail toimii. Jotain häikkääkö DNAn palvelimen päässä? Tehkääpä jotain.
  • Tekikö tämä uusin wintoosan päivitys jotain kun dnainternet sähköposti lopetti toimintansa eikä suostu enää toimimaan uudelleenkaan laitettuna, tulee järjestelmävirhe mikkisoftan paskaan "uuuten järjestelmään" !?
  • Windowsin suuressa päivityksessä oli vikoja ja niitä 8.5 päivityksen piti korjata. Ei niiden kyllä sähköposteihin pitänyt vaikuttaa.
    Oletko varma, että käytät DNA:n yhteyttä? Kiinteä laajakaista vai mokkula? Jos mokkula, niin sen ohjelmisto ei ehkä ole yhteensopiva uuden päivityksen kanssa.
    Käytätkö Webmailia vai sähköpostiohjelmaa - jos sähköpostiohjemaa, niin mitä?
    Minulla ainakin @welho.com toimii Thunderbirdillä OK.
  • Minulla on DNA:n 200 meganen kaapeliyhteys ja ennen tuo webmail toimi wintoosassa keljuilematta, ei enää. Eli postini on : posti nikkini@dnainternet.net
  • Eikö DNA:n tukihenkilöt osaa auttaa?
  • Hei Matti!

Mitään yleistä vikaa ei webmailin suhteen ole tiedossa. Kirjaudutko siis tarkemmin missä osoitteessa ja minkälaisen virheilmoituksen saat?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ilmoitaa järjestelmävirheestä ja osoittenihan on : nikkini@dnainternet.net

Kuten aiemmin sanoin, ennen tätä mikkisoftan paskapäivitystä ei ollut mitään ongelmaa. Yritin palauttaa järjestelmän aiemaan ajankohtaan mutta tämä uusi päivitys estää senkin, pakko käyttää niiden miljoonan vakoilijan järjestelmää, ...kele!

• Aikaan Welho.com posteissa sähköpostiosoitteella ei mennä webmailiin, vaan käyttäjätunnuksella, joka on eri asia. Olisikohan päivitys poistanut tuosta jotain.
  • Aiemmin wintoosaan sai tehtyä DNA:n postin ilman mitään häslinkiä. Tuon uuden järjestelmäpäivityksen jälkeen se ei enää toimi. Näen minä postit, nehän menee webmailiin, mutta olisi sujuvavampaa nähdä ne wintoosan sähköpostissa.
     Näkyy olevan ,taas kerran, että ongelmat ratkaisttava itse, nämä apua foorumit turhia. Turhaa turvan pärinää vaan.
  • Miten saan welhon sähköpostin toimimaan outlookissa? Kyseessä android tabletti. Olen yrittänyt vaikka mitä konstia mutta turhaan.
  • Hei Vesku! Asian ei pitäisi vaatia muuta kuin sähköpostiasetusten syöttämistä: https://www.dna.fi/tuki-sahkopostiasetukset#welho
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Asetukset laitettu monta kertaa. Kävin jopa sanomatalossa laitteen kanssa. Hekään eivät saaneet outlookkia toimimaan tabletissa.
  • Vesku: Oletko varma, että tabletti otta yhteyden DNA:n verkkoon?
  • Kyllä tuossa yläkulmassa on DNA.n teksti. Ja DNA.n kortti on tabletissa. Mutta kun ei saa laitettua sähköpostiasetuksia niin ei saa. Tai oikeastaan saa laitettua asetukset mutta ei vaan yhdistä sähköpostiin. Ja tosiaan sanomatalolla ei edes asiakaspalvelu saanut laitettua toimimaan sitä.
  • Vesku: Oletko kokeillut ilman korttia? Sähköposti ei TV-korttia tarvitse, vaikka netin tarvitseekin.
  • Vesku: Oletko kokeillut jotain muuta sähköpostiohjelmaa esim. Thunderbird?
  • Käytössä siis puhelinominaisuudella oleva tabletti jossa dna.n simmi sisällä. Hotmailin sähköpostiasetukset sain laitettua ilman ongelmaa, welhon sähköpostia en ole saanut laitettua.
  • Kokeile käyttää Gmail:n smtp-palvelinta.
  • Minulla lopetti outlookin kautta maili tyystin..herjaa ettei tunnista tai muuta vastaavaa. Eilen tyyliin vielä toimi. Kännykässä toimii mutt outlook ei tunnista..missä vika?
  • Hei Kati! Sähköpostiohjelman antama virheilmoitus auttaa ongelman rajaamisessa, esim. virhekoodilla voi etsiä tietoja ja selvittää mistä ilmoitus johtuu
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ilmeisesti johtuikin uudesta päivityksestä. Palautin edellisen niin toimii sähköposti jälleen..
  • Hei,
    s-postit eivät lähde, toimi vielä joulukuussa, ei enää. Teksti:Kirjautuminen palvelimelle pp.phnet.fi käyttäjänimellä timo.... epäonnistui.
    Missä vika ?

Timo
    Timo
  • Käytäthän sen operaattorin smt-palvelina, jonka verkkoa käytät.
    Jos ei toimi, kannattaa kysyä sähköpostin antaneelta operaattorilta. Irtisanottaessa yhteys, myös siihen liittynyt sähöposti poistuu käytöstä jonkin ajan kuluttua.
    PW
  • DNA:n sähköposteissa käyttäjänimi ei ole sähköpostiosoite. Katso minun palvelusta, jos se on DNA:n sähköposti.
    PW
  • HEi.
    Olen nyt yrittänyt yhden kokonaisen päivän saada sähköpostia toimimaan synkronoidusti Android puhelimessa, Winkkari PCssä ja MAC läppärissä. Aina kuitenkin kiikastaa lähtevän postin palvelimesta smtp.dnainternet.fi
    Onko todella niin, että tätä hommaa ei saa DNAlla toimimaan? Jos näin on, niin vaihdan oman ja työntekijäni liittymät HETI toiselle operaattorille. Ei voi olla todellista, että 2019 ja tämä homma ei toimi.
    NR
  • Tuolta voi hakea asetukset sähköpostitilin tyypin mukaan:
    https://www.dna.fi/webmail#asetukset
    PW
  • Ei ole welho tai dnainternet sähköpostia, vaan on kotisivukoneen. Herjaa lähtevän postin palvelimena tuota smtp.dnainternet.net osoitetta, että se ei ole toimiva/oikein. Ennen on kuitenkin toiminut vanhalla koneella. Tosin nykyisin ei enää sekään tämän säätämisen jälkeen...
    NR
  • Oletko koittanut:
    smtp.welho.com portti: 25
    smtp.dna044.com portti: 25
    palvelimia.
    Käyttävätkö kaikki koneet varmasti DNA:n liittymää?

PW
  • Juu, toimii portilla 25
    Timo