Sähköpostiviestit katoavat

Lähtevät viestit eivät mene perille. Viime aikoina on ilmennyt useita tapauksia joissa sähköpostiviesti näyttää lähtevän normaalisti, mutta ei koskaan tule vastaanottajalle. Mitään virheilmoitusta näistä ei lähettäjälle tule. Sähköpostiohjelma näyttää nämä normaalisti ” lähetetyt”- listalla, eli ne on siirretty koneelta DNAn palvelimelle. Joidenkin osoitteiden kanssa näin käy toistuvasti.
Pekka Pellinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pekka!

Pahoittelut vastauksen viivästymisestä! Yleistä ongelmaa sähköpostien kanssa ei ole tiedossa. Jos sinulla on käytössä erillinen sähköpostiohjelma, eli et käytä sähköpostia suoraan Webmailin kautta, niin kannattaa vielä tarkistaa että sähköpostiasetukset ovat kunnossa. Oikeat asetukset voit tarkistaa sivuiltamme https://www.dna.fi/webmail#asetukset. Otathan huomioon, että jos sinulla on käytössä joku muu kuin DNA:n nettiyhteys minkä kautta sähköpostia käytät niin lähtevänpostin palvelimen tulee olla kyseisen operaattorin asetuksien mukainen.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ongelma näyttää olevan sama niin sähköpostiohjelman kuin webmailin kanssa. Suurin osa viesteistä menee normaalisti, mutta sähköpostiviestit esimerkiksi @helsinki.fi - palvelimelle eivät mene perille.Jokunen muukin tapaus on tullut vastaan. Minulle viesti näyttää lähtevän normaalisti ja näkyy lähetettyjen viestien listalla. Eli ongelma näyttäisi olevan palvelimien välisessä liikenteessä.
    Pekka Pellinen
  • Suosittelen tässä tapauksessa olemaan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme niin pääsemme selvittämään ongelmaa tarkempien tietojen kanssa, kiitos.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Voit olla yhteydessä meihin myös Minun palvelustani löytyvän sähköisen yhteydenottolomakkeen tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Viime viikolla selviteltiin tätä asiakaspalvelunne kanssa. Selitystä viestien katoamiselle ei löytynyt. Selitykseksi tarjottiin että ongelma olisi vastaanottajan päässä.
    Juuri äsken yritin saada viestiä perille kahteen yrityksen @cervi.fi - päätteiseen osoitteeseen. Molemmat näyttivät lähtevän normaalisti ja siirtyivät lähetetyt- kansioon. Kumpikaan ei kuitenkaan mennyt perille. Tämän jälkeen yritin lähettää viestiä @gmail.com - osoitteeseen. Aivan sama lopputulos. Eli ei kyse ole vastaanottajasta. Viestin koko oli 1,2 Mt, eli kyse ei myöskään ole sen koosta.
    Onko palvelimenne joutunut jollekin sulkulistalle?
    Pekka Pellinen