Puhelimen pääsykoodi unohtunut

Hei, puhelimeni sammui, joten kysyy uudelleen kirjautumiseen nelinumeroista salasanaa, jota en muista. Puk ym koodit on tiedossa mutta miten saan uuden salasanan ja puhelimeni auki. Kiitos.
Timo Kähkönen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei, jos puhelin kysyy sen omaa pääsykoodia, niin tuo on itse asettamasi. Jos et muista koodia ja olet kokeillut jo mahdolliset vaihtoehdot, niin puhelin tulisi toimittaa huoltoon.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Muistaakseni en ole vaihtanut salasanaa, eli onko mahdollista saada joku tehdasasetuksen salasana.
    Timo Kähkönen
  • Ainoa puhelimeni ei ehdi huoltoon. Nyt on ilmeisesti ainoa vaihtoehto mennä tilaamaan toiselta toimittajalta liittymä, jolloin saan heti puhelimen käyttöön.

Timo Kähkönen
  • Koodi ei siis liity liittymään mitenkään, kyse on vain puhelimen omasta lukituskoodista, jos nyt ymmärsin oikein.
    Eli jos et nyt mitenkään saa puhelinta auki, niin sim-korttisi toimii kyllä normaalisti jollain toisella puhelimella, eli uutta liittymää ei tarvitse hankkia.

Puhelimen näytön lukituskoodi määritellään yleensä siinä vaiheessa kun puhelin otetaan käyttöön. Jos tosiaan et muista tuota, tulee puhelin toimittaa huoltoon.