Salasanan unohtaminen ja liittymä suljettu

Terve!
Suljin liittymäni toisesta puhelimesta, koska en tarvinut sitä puhelinta. Palautin sen tehdasasetuksille ja nyt minun pitäisi kirjautua sillä puhelimelle google tilille. Vika on siinä etten muista salasanaa ja en voi saada koodia puhelimeeni, jolla voisin todistaa sen olevan minä, koska liittymäni on suljettu ja en voi saada sitä viestiä. Mikä tähän asiaan nytten auttaisi?
Aleksi Ilmoita asiaton sisältö