Salasanan unohtaminen

Hei.Olen unohtanut puhelimen avaus salasanan. Ei mikään toimi.
Nyt ootellut taas 30 min.

Kommentit

• Hei Hilkka!

Kyseessä on puhelimeen itse asettamasi näytön lukituksen salasana, eikä meillä ole valitettavasti tietoa tästä. Näytön lukitus on puhelimen oma turvaominaisuus, kun vastaavasti PIN ja PUK koodit ovat SIM -kortin turvaominaisuus.

Laitteen käyttöohjeissa voi olla neuvoja, jos esim. laitevalmistajalla on oma palvelu lukituksen avaamiseksi