Salasanan vaihto welho webmailissa

Kuinka vaihto tehdään?

Kommentit

• Hei Mika! Salasanan vaihto onnistuu täältä: https://www2.dna.fi/webmail
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Hei
    En saa vaihdetuksia welho.com-sähköpostini salasanaa. Sille olisi nyt todellakin tarvetta. Vaikka teen kaikki temput oikein, salasanaa vaihdettaessa tulee herja "järjestelmävirhe".
    Karin
  • Hei Karin!

Pyytäisin sinua sitten olemaan tässä tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Kiitos vihjeestä. Kun soittaa tuohon numeroon, pitäisi valita, mitä asia koskee. Minkä näistä annetuista vaihtoehdoista valitsen? Onko se laajakaista-asia?
    Karin
  • Kyseessä on vanha laajakaistan lisäpalvelu joten tämä on laajakaista-asia.