Salasanan vaihtoa

Jos vaihdan sähköpostin salasanan DNA:n palvelussa niin pitääkö minun tehdä
jotain omassa koneessa jossa on käytössä OutLook. Tämä on ohjattu
mail.dnainternet.net palveluun.
Pentti Laine Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Pentti! Salasana pitää vaihtaa myös kaikkiin sähköpostipalveluihin joissa käytät autentikointia
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kun avaan koneella sähköpostin se aukeaa välittömästi, joka tarkoittaa mielestäni
    ettei autentikointi ole käytössä.
    Pentti Laine

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.