Salasanapankki/-varasto

Hei

Olisiko teille tulossa tuotteena salasanojen ylläpitämiseen ohjelmaa, jota voitaisiin käyttää web-selaimella. Esimerkiksi 1password tai f-secure key?

Tämä olisi helppo ottaa nyt sitten normaalin laskun yhdeksi tuotteeksi, kuten esimerkiksi puhelin liittymä nyt on. Tuotteen voisi laskuttaa puhelinliittymän laskulla.

Tällä hetkellä en tällaista tuotetta löytänyt. Ja yhteistyöllä jonkun firman kanssa tämä varmaan saataisiin hyvin toimimaan.

Kiitos etukäteen vastauksista

Kommentit

• Hei Jari! Ainakaan toistaiseksi tällaista ei ole luvassa, mutta laitetaan toki asiasta kehitysehdotus eteenpäin
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • F-Secure Key on muuttumassa/muuttunut F‑Secure ID PROTECTIONiksi.

"Vaikka voit vielä uusia vanhan F‑Secure KEY ‑tilauksesi, suosittelemme lämpimästi ottamaan käyttöön F‑Secure ID PROTECTIONin. Se on sama tuttu ja turvallinen salasana­hallinta­ohjelma, mutta lisäksi se valvoo henkilötietojasi netissä, ja auttaa estämään identiteettivarkauksia. "