Saldon tarkistus SuperPrepaid

Hei,

Minulla on SuperPrepaid-liittymä etäohjattavassa pistorasiassa. Miten saan tarkistettua liittymän saldon?

Kommentit

• Tällä hetkellä DNA:n systeemit on rikki ja on ollut jo kuukausia. Ainoa tapa itse tarkistaa liittymän saldo on , että hakee sen SIM-kortin ja laittaa puhelimeen sekä lähettää tekstarin SALDO numeroon 14000. Toinen mahdollisuus on kysyä aspasta.
    Veikko
  • Hei!

Saldon voi tarkastaa myös mobiilisovelluksella tai itsepalvelussa m.prepaid.dna.fi osoitteessa. Prepaid-liittymien latauksissa on ollut häiriötä viime aikoina, mutta vika on nyt sen osalta jo korjattu.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • @DNA Ilkka
    Jos et pääse käsiksi SIM-korttiin , niin miten sillä appilla saldo tarkistetaan??
    Veikko
  • Et mitenkään, sillä sovellus tulee kysymään sinulta prepaidiin tekstiviestillä lähetettyä vahvistuskoodia.

Sovellus saattaa kyllä muistaa tuon vahvistuskoodin jonkin aikaa. Siirrä sim-kortti toiseen puhelimeen tai tekstiviestejä tukevaan tablettiin tai reitittimeen. Suorita tekstiviestiluuppi. Palauta sim-kortti pistorasiaan.

Saldon pitäisi näkyä sovelluksessa edelleen. Mutta varaudu siihen, että jos Dna päivittää jotakin tai puhelimesi välimuisti nollautuu, joudut käymään tekstiviestiluupin uudelleen läpi.
    irritus
  • @irritus
    "Et mitenkään."

Niinpä. Tämä kyllä minulle on ihan selvä asia. Kysyin vastausta DNA Ilkalta , kun hän tuota appia tarjoaa joka rakoon , vaikka hyvin tietää , ettei siitä mitään apua ole , jos ko. SIM on jossakin hevonkuusessa eikä siihen pääse käsiksi.

Tuommoiset aspan vastaukset on silkkaa kusetusta. Nyt on saldotarkistus ollut pois käytöstä jo yli kolme kuukautta. Näin surkeasti toteutettua muutosprojektia ei ole hetkeen vastaan tullut.

Hävetkää DNA.