Sama numero kahteen laitteeseen(multisim)

Olen aikeissa ostaa kellon jossa on eSim 4G valmius, onko DNAlta mahdollisuus saada samaa numeroa sekä puhelimeen että kelloon?

Kommentit

• Hei!

Valitettavasti DNA:lla ei ole vielä tarjolla Multi-SIM-palvelua. eSIM on tällä hetkellä pilottimyynnissä ja tämän tarjontaa laajennetaan tulevaisuudessa, lisää aiheesta tiedotteessamme: https://corporate.dna.fi/lehdistotiedotteet?type=stt2&id=69859085
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hyvä DNA,

Kiitos tiedosta. Toivottavasti saatte multisim ominaisuuden käyttöön tämän vuoden aikana, koska ilman tuota olen pakotettu siirtymään toisen operaattorin asiakkaaksi.
    Koska ei ole mitään järkeä ottaa kelloon toista numeroa, se ampuisi alas koko idean kellosta jossa on 4g.
    /jmp
    JMP