Sama numero kahteen laitteeseen(multisim)

Olen aikeissa ostaa kellon jossa on eSim 4G valmius, onko DNAlta mahdollisuus saada samaa numeroa sekä puhelimeen että kelloon?

Kommentit

• Hei!

Valitettavasti DNA:lla ei ole vielä tarjolla Multi-SIM-palvelua. eSIM on tällä hetkellä pilottimyynnissä ja tämän tarjontaa laajennetaan tulevaisuudessa, lisää aiheesta tiedotteessamme: https://corporate.dna.fi/lehdistotiedotteet?type=stt2&id=69859085
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hyvä DNA,

Kiitos tiedosta. Toivottavasti saatte multisim ominaisuuden käyttöön tämän vuoden aikana, koska ilman tuota olen pakotettu siirtymään toisen operaattorin asiakkaaksi.
    Koska ei ole mitään järkeä ottaa kelloon toista numeroa, se ampuisi alas koko idean kellosta jossa on 4g.
    /jmp
    JMP
  • Tähän vaihtaisin itsekin jos se vaan olisi mahdollista

https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/liittymien-lisapalvelut/multi-sim

JTK
  • Hei! Onko tähän multi-SIM-aiheeseen mitään aikataulupäivitystä tiedossa?

4G-ominaisuudella varustettu kello on hieman rampa, kun siihen ei saa eSIM-rinnakkaisliittymää.

Kilpailijalla tosiaan tämä onnistuu, mutta ei tekisi mieli tämän takia vaihtaa hyvin toiminutta operaattoria...
    Pekka Alastalo
  • Moi Pekka!

Mitään uutta tiedotettavaa asian suhteen ei ikävä kyllä tässä vaiheessa ole. Asiakkaidemme toiveet on kuitenkin suunniteltu meillä tuotesuunnittelussa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tuota, kannattaisikohan kuitenkin kysyä asiakkailta eikä suunnitella keskenään. Toki en enää ihmettele miksi asia ei etene 🤪

/JMP
    JMP
  • Asiakkaiden toiveet huomioitu?

Asiakkaat toivovat, ja vaativat, multisimiä eli samaa liittymää kahteen laitteeseen. eSim siis lisäpalveluna älykelloon nykyisen normaalin puhelinliittymän kylkeen. Onko tarpeeksi selvästi sanottu?

Milloin onnistuu teillä? Olisi hyvä antaa edes jokin aika-arvio, kun muualta se on jo saatavilla.
    Höpö
  • Eipä anna hyvää kuvaa operaattorista kun ei ole edes summittaista aikataulua antaa, koska modernin älykellon saisi toimimaan järkevästi (Multi-SIM & eSIM). Ei tämä jätä paljoa vaihtoehtoja asiakkaalle.
    Micke
  • Kahdella muulla operaattorillahan multisim (tai elisan ohjaaja) on ollut saatavilla jo vaikka kuinka kauan, mitenkään uudesta tai jännittävästä toiminnosta ei siis ole kyse. Minusta ei ole mitään syytä uskoa että kukaan edes harkitsisi tälläista toimintoa tässä konsernissa.

AP
  • Odotellaan nyt sitten, että se Telenor vaan ottaisi toiminnan ohjaukseen niin voitaisiin saada päätöksiä multsim tyylistä palvelua myös meille käyttöön.
    JTK