Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

samsung a40 pätkii, rätisee ja kaikuu

Uusi juuri käyttöön otettu puhelin, soittajan puhe kuuluu selkeästi mutta omani ei vastaanottajalle, pätkimistä, kaikumista, jos vähänkään liikautat puhelinta niin pätkii toisessa päässä olevalle. P.S sim-kortti toimii moitteettomasti toisessa puhelimessa.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.