samsung galaxy 10e akku hyytyy pakkasella

hei osti samsung gslaxy 10e puhelimen
17.12.2019
eilen 7.2.2020 pakkasta oli 4-7 astetta puhelin oli uinuvatakin taskussa. arkussa oli virtaa täydet 100.
olisin ottanut muutaman valokuvan mutta puhelin sekosi täysin. muutaman tunnin kuluttua alavirtaan oli enää 3%. Olen kyllä todella pettynyt

tanja fokin Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Onko vastaavaa ongelmaa ilmennyt aikaisemmin? Olisiko akun nopea tyhjentyminen voinut johtua jostakin muusta esim. jonkun sovelluksen auki olemisesta?

Vastaavien pakkasasteiden ei pitäisi vielä akkua normaalia nopeammin kuluttaa, varsinkin jos puhelin on ollut ulkoillessa lämpimässä paikassa säilytyksessä. Jos akku tuntuu useinkin tyhjentyvän normaalia nopeammin niin kannattaa puhelin toimittaa huoltoon, tämä onnistuu DNA Kaupan kautta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • siis ensimmäisen kerran näin kävi ja puhelinhan on muutaman kuukauden vanha.
    ja merkki oli samsung galaxy 10+
    oli kirjoitusvirhe.
    itse aina suljen kaikki sovellukset kun olen poistunut niistä.
    terveisin Tanja
    tanja fokin