Samsung Galaxy A40 kuuluvuus

Itseäni alkanut mietityttää kuuluvuus puhelimessa. Tosin edellinen vertailukohde oli Honor 7, mutta tässä tuntuu jatkuvasti olevan huono kenttä. Paikoitellen kotonakin tippuu jopa H+ verkkoon Honorin pysyessä 4G:ssä usealla palkilla eikä ulkonakaan välttämättä tarvitse enää täysiä palkkeja kuuluvuutta odottaa. Antenneissa yms  toteutuksessa varmasti eroa ja puhutaan toki lippulaivamalli vs alempi keskiluokka. Molemmissa oli sama DNA 4G rajaton tms liittymä. Kaupunki Lahti ja masto alle 500m päässä. Kokeiltu myös ilman koteloa. Miten muilla?
Mika Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Sama ongelma, todella huono, nettiyhteys ei aina tahdo toimia. Ongelma sekä dna että telia liittymillä.. vähän tuli olo että paskan ostin. Noista puutteista kun ei kerrota vain siitä miten hyvä kamera puhelimissa on, mutta se että voiko sillä soittaa ja saako sillä tai siihen yhteyttä hyvin jää ostajan ongelmaksi.Suojakuoresta piti poistaa palanen migrofonin kohdalta kun puhe ei vastaanottajalle kuulunut. eipä ollut nokian puhelimissa tuota ongelmaa.
  sa
 • Jaahas... Alkaakohan tästä taas uusi "ominaisuuden" selvittely. Kävi jo huollossa piirilevyn vaihdossa kun puhelun aikana jäi näyttö päälle. Ymmärrän kyllä laitteen olevan edullinen, mutta kyllä tosiaan yli 220e laitteen olettaisi toimivan edes samanlailla kuin vaimon LG G3s luuri vuodelta 2014. Ja siinä on lisäksi parempi 8mpix kamera 😀
  Osa omituisuuksista saattaa toki poistua ohjelmistopäivityksillä, milloin niitä sitten lienee tulee. Nykyinen on : A405FNXXU2ASF2.
  Linkkinä yhteyden tietoja, jossa ollaan asunnon sisällä DNA 4G verkon puolella kyllä, mutta 1-2 palkkia ja usein mennään H+ puolelle jopa niin, että puhelun laatu heikkenee.
  Alue Lahti Patoniitty 15700 ja mastoon näköyhteys. Myös muualla kuuluvuus tuntuu olevan heikompi kuin edellisellä puhelimella. En edes muista nähneeni Honor7:ssä H+ verkkoa 😀
  Mika
 • Tässä hieman lisää tulosta

  Mika
 • Ei meillä ole noinkaan montaa "palkkia" kummassakaan puhelimessa.maks.2. Vanha oli microsoft ja ihan sama mihin kellariin menit ja toimi. Nyt lähinnä kuuluu, mitä sanoit, nyt pätkii, en kuule ja eikun siirryttävä toiseen paikkaan.täytyy toivoa että päivityksen auttais, mutta jos vika on huonossa antennissa,niin siihen tuskin auttaa muu kun roskiin ja uus puhelin.Mutta kun et tiedä noista ominaisuuksista etukäteen kun ei niitä testata, vain onko kamera tai videointi kyky puhelimessa hyvä vai huono.Osaako joku tekniikkanero ehkä auttaa? työpaikalla tosin dna on täysin epäonnistunut yhteyksiltään.
  sa
 • Juu kyllä on aika iso pettymys ollut siirtymä tähän A40 malliin, vaikka verokkina on ikivanhoja puhelimia meilläkin... Tällä hetkellä tuo kuuluvuus kyllä ihmetyttää, miten on tultu kehityksessä takaisin päin kun 3-4v vanhat luuritkin peittoaa tämän.

  Tänään juuri otin sisätiloissa ihan hyvässä valossa kuvan koirastani ja kieltämättä se näytti siltä, kuin joku olisi vesiväreillä piirtänyt sen koiran siihen. Ihme suttua turkit ja kaikki. Ulkona hyvissä olosuhteissa sellaista ihan ok laatua ottaa. Päivitykset ainoa toivo tähän kai.

  Eihän tämän kameraa ole missään mainostettukaan olevan megahyperjärjestelmäkamera tai kuuluvuuden olevan huippua, mutta ominaisuuksia silloin paperilla katsellessani, jotenkin odotukset laadusta kuitenkin oli korkeammalla kun katselee ystävien n.200e puhelimia, joissa suurin osa perusasioistakin hieman paremmin. Ilmeisesti väärä olettamus, että yli 200€:lla saa Samsungilta hyvää vielä.

  Tällä sitten kai mentävä vuosi. Minkä teet kun Dna kaupasta ostit Dna Etuhintaan niin ei palauttaakaan voi... Verkkokaupoissa sentään palautusoikeus. Tämä yksilö  oli viikon huollossakin alussa, joten kunnolla testaamaankin pääsi vasta myöhemmin. Se A50 malli houkutteli silloin, mutta reilusti yli 100e kalliimpi. Ehkä siinä sitten asiat olisi ollut paremmin. Ken tietää...
  Mika
 • Päivitystä

  Dna:lle laitoin viestiä huonosta signaalista, joten he tarkistivat tukiasemat meidän osoitteessa eikä ole tapahtunut muutoksia tai ilmoitettu vikoja ja 4G kattavuus on todella hyvä alueella... Vaihtoehdot käyvät vähiin.
  Mika
 • Päivitys

  Puhelin lähti uudelleen huoltoon kehnon kuuluvuuden ja karmean kameran kuvanlaadun takia... Dna:n asiakaspalvelun henkilökin kysyi onko kuva otettu VGA kameralla kun näytin esimerkkikuvan 😀 Pistelen taas viestiä kun laite tulee takaisin. Alkaa kärsivällisyys loppua...
  Mika
 • Onko muilla havaintoja että puhelun vastaanottaja ei tahdo kuulla puhetta. Kaikki joille soitan valittavat että kovin huono kuuluvuus ja rahisee. Sama tilanne oli käytössä kuulokkeet tai pelkkä puhelin. Vastaanottajan ääni on ok.
  Hannu
 • Taitaa kuulua a40 luurin ominaisuuksiin tuo huono kuuluvuus. Mulla nyt jo toista kertaa puhelin tuli huollosta ja väittävät, että puhelin toimii normaalisti. Vaan kun ei toimi! Samsungille laitoin viestiä, vastasivat näin:
  "Mikäli huolto ei ole havainnut laitteessa vikaa niin toimii se niinkuin kuuluukin. Antennin vahvuuksissa voi olla eroja, mikä tarkoittaa sitä, että toiset puhelimet saavat vahvemman signaalin kun toiset"

  Mielestäni tuon voi tulkita niin, että toiset puhelimet vaan on huonompia kuin toiset, voi voi.
  Anna

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.