Samsung Galaxy A40

Moi. Olen huomannut muutaman viikkojen aikana että puhelimeni värisee kun selailen sähköpostiviestejä ja sosiaalista mediaa. Heti kun pääsen aloitusnäytölle niin värähtely on jatkuvaa. Välillä puhelin värähtelee itsekseen kun en sitä käytä. Värähtele vaikka kukaan ei soita eikä tule viestejä. Käynnistin laitteen uudestaan ja sama homma. Nyt ei värähtele mutta välillä se tekee sitä. Mikä voisi olla kyseessä??

Kommentit

• Hei Olga!

Kannattaa tarkastaa myös muiden kuin viestisovellusten ilmoitusasetukset. Voi olla, että jokin sovellus lähettää useampia ilmoituksia taustalla, vaikka varsinaisia viestejä ei puhelimeen tulekaan. Sovelluksista voi yleensä hallita kuinka paljon ja mistä aiheesta ne lähettävät ilmoituksia.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Mun puhelimessa on normiäänet päällä eli mun puhelin ilmoittaa normaalisti että on viesti tullut tai mun puhelin soi.sitten kun avaan puhelimen lukituksen niin puhelin tärähtää. Värinä ei oo päällä ainakaan asetuksissa. Mulla sovellukset ilmoittaa normaalilla äänellä että on tullut sähköposti whatsUpp  viesti tai joku julkaisee facebookissa ja instagramissa. Eli normiäänet ilman värinää on käytössä.
    Olga
  • Puhelin värähtelee itsestään.
    Olematon värinähälytys.
    Jokin ohjelmisto / sovellutus pyörii taustalla ja ilmoittaa värinällä.
    Puhelin ilmoitaa viestistä,tai soitoista,vaikka niitä ei olisi tullut ollenkaan.
    Niin sanottua haamuvärinää.
    Hakkeri mahdollisesti kaapannut puhelimen ja yritää saada siihen ladattua omia ohjelmiaan.
    BQ24