Samsung Galaxy A51

Laite sulkeutuu kiusallisesti jo tunnuslukua kirjoittaessa. Kun yhteys saadaan, toiminnan on oltava nopeaa, jotta yhteys säilyyy. Esim. kun katselen viestejä ja pidän parin sekunnin tauon, katkeaa koko yhteys ja saan alkaa kaiken alusta. Mikä asetu on pielessä laitteessani?

Kommentit

• Hei Esko! Jos kyseessä on näytön virransäästö, löytyy asetus näyttöasetusten takaa