Samsung s20 5g puhelin uusi kaikuu soittaessa

tänään alkoi uusi puhelimeni kaikumaan kun soitan. miten saan sen pois

Kommentit

• Hei Satu!

Oletko huomannut onko ongelma soitettaessa johonkin tiettyyn numeroon vai esiintyykö sitä muihinkin numeroihin soitettaessa? Alkuun kannattaa kokeilla käynnistää puhelin uudelleen ja katsoa jos siitä olisi apua.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Kaikki puhelut kaikuvat. Sammutus ja käynnistys ei auta.
  • Tässä tapauksessa kannattaa melkeinpä asioida paikan päällä DNA Kaupassa, jossa ongelmaa voidaan tutkia tarkemmin paikan päällä. Tarvittaessa puhelin saadaan myös toimitettua huoltoon kaupan kautta. Lähimmän liikkeen voit tarkistaa täältä https://locator.maplet.com/public/fi/dna/.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Kokeile pienentää äänenvoimakkuutta puhelun aikana
  • Moi, ainut mikä lopettaa kaikumisen on että poistan wifi yhteyden. En ymmärrä miksi wifin päällä olessa myös wifi puhelut aktivoituvat. Tämä alkoi sunnuntaina ja puhelin ostettu parinviikkoa sitten. Onko jokin automaattipäivitys sekoittanut kaiken?
  • Voimakkuuden säätö ei caikuta kuin kaikumisen voimakkuuteen . Ei poista kaikua.
  • Kävin DNA kaupassa. Myyjä kertoi muutaman kikan jota kokeillaan nyt eli

- volte äänet pois
    - pakotetaan 2/3/4G verkko päälle, jos yrittää etsiä 5G tä eikä puhelinliittymässä ole 5G ominaisuutta vielä (työliittymä en tiedä-tarkistan huomenna)
    - wifi yritti koko ajan google wifi puhelua kun puhelu päällä (tämä pakotettiin asetuksista pois)

Katsotaan nyt miten alkaa pelittää...