Samsung telkkarin youtube

Toimiiko muilla Samsung telkkarin youtube sovellus tää on kaareva malli 65 tuumainen 2019 ostettu
miccikisu Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hubin kautta pelaa kyllä ihan normaalisti
    miccikisu
  • @ miccikisu. En osaa vastata kysymykseesi, valitan, sillä en omista Samsung-telkkaria. Yleisellä tasolla äärimmäisen niukasta ongelmankuvauksestasi tulee mieleen lähinnä Samsungin verkkoyhteys (WiFi, Ethernet). Olet kai tarkistanut netin toiminnan muilla palveluilla, esim. YLE Areenalla? Hubin toiminta ei Samsungia auta yhtään. Samsungilla lienee oma, mikälie-käyttöjärjestelmä. Siihen on saattanut tulla päivityksiä. Oletko tarkistanut?
    Papparainen
  • Joo sain tilanteen kuntoon oli jumissa tehdas asetuksien palautus ja sovellukset uusiksi ja jälleen on youtubekin
    miccikisu