Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Samsung watch --> whatsapp

Terve! Pystyykö Samsung Watch:lla lähettämään whatsapp viestejä? Pystyn vastaanottamaan ja vastaamaan niihin kyllä mutta voinko aloittaa keskustelun? En löydä kuin "perus" viesti sovelluksen ja puhelu mahdollisuuden. Saako tuota Whatsapp ominaisuutta jostakin, jotenkin?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.