Siirry uusimpaan kommenttiin

Sarjojen kausi- ja jaksonumerot DNA-TV mobiilissa

Mihin ovat hävinneet sarjojen jakso- ja kausimerkinnät? Kun jaksoja uusitaan jopa neljä kertaa saman viikon aikana, on mahdotonta erottaa niitä toisistaan. Pahimmillaan tallentuu kahta kautta yhtä aika, eikä kummassakaan kerrota edes tarkkaa jakson sisältöä, saati kautta ja jakson järjestysnumeroa.
Merja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Tästä asiasta on aika pitkään DNA:lle kerrottu. Valitettavasti DNA:a ei asia kiinnosta lainkaan, kieltävät asoan täysin. Kuvastaa kyllä DNA:n asenteen.
  A-P
 • Varsinkin lastenohjelmissa tämä on hirveän raivostuttavaa, koska samat kaudet pyörii kerta toisensa jälkeen. Tallennustila on rajallinen ja koska säilytysaika on sen kaksi vuotta, niin olisi kiva poistaa vanhempia samoja jaksoja ja säilyttää ne vain kerran. Lastenohjelmia kun katsotaan moneen kertaan niin niitä ei voi vain poistaa, kun on kerran katsottu, niin kuin omille sarjatallennuksille voi tehdä.
  Maarit
 • Voiskos tälle tehdä jotain? Kohtuu kettumaista ettiä sitä seuraavaa katsomatonta jaksoa kun missään ei lue mikä jakso on mikäkin.
  Late
 • Todella raivostuttava puute! Olen käyttänyt Elisan vastaavaa palvelua aiemmin ja siinä nämä tiedot olivat selkeästi ja pystyi sorttaamaan ohjelmat sen perusteella.
  Sarjoja varten lähinnä palvelua haluan käyttää, mutta ei tätä DNAn palvelua voi käyttää siihen tarkoitukseen. Ikävä juttu.
  Päivi

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.