Scout guard SG550M-8M MMS asetukset

Onko jokin muuttunut GPRS asetuksissa, kun en onnistu saamaan kameraa lähettämään kuvia vanhoilla spekseillä? Kyseessä on SG550M-8M kamera.
Pertti

Kommentit

 • Hei Pertti!

  Ei pitäisi olla tehty muutoksia GPRS-asetuksissa. Onhan liittymä varmasti aktiivinen ja oletko vielä kokeillut SIM -korttia toisessa päätelaitteessa?
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • Hei Laura,
  sim lähetti kyllä sähköpostia tabletin kanssa kokeillessa, eli se on ok. Mulla on laitenetti jossa vain 128mbs nopeus. Voisitko laittaa tänne oikeat asetukset? Täällä foorumilla on kyllä monenlaisia asetuksia tarjolla, mutta kaikki poikkeaa toisistaan siten, ettei tällainen wannabe nörtti ole onnistunut kameran lähetystä saamaan kuntoon.
  Pertti
 • Suosittelemme käyttämään riistakameroissa sähköpostin palveluntarjoajan omia palvelimia mikäli mahdollista. Gmail osoitteella tulisi käyttää Googlen asetuksia (huomioi myös TÄMÄ) ja hotmail sekä outlook osoitteilla Microsoftin asetuksia. Nämä kuitenkin vaativat laitteelta kykyä tunnistautua ja salata liikenne, mikä kaikilta vanhoilta riistakameroilta ei luonnistu.

  Mikäli vanhalla laitteella tarvitsee siis käyttää DNA:n sähköpostipalvelinta tai käytössä on DNA:n sähköposti, tulee tässä ottaa huomioon myös palvelimen rajoitus 100 viestiä tunnissa.

  Autentikointia käytettäessä tulee myös ehdottomasti käyttää oman sähköpostin kirjautumistietoja sekä salasanaa.
  DNA Laura palveluasiantuntija
 • No eihän 5g sim tunne gprs;ää ja Ainakin laite netissä on viestien lähetys estetty.
  Tuomas Raatikainen
 • GPRS toimii kaikilla liittymillä, joten se ei tässä ole esteenä.

  Mikäli liittymätyyppi on DNA Laitenetti, niin sillä tosiaan ei edes voi lähettää multimediaviestejä. DNA Laitenetti Plus liittymällä voisi teknisesti lähettää multimediaviestin, mutta 0,40 €/kpl hintaan tuskin haluat lähettää niitä.

  Jos aivan ehdottomati haluat hoitaa asian multimediaviesteillä, hanki liittymä, jossa multimediaviestit kuuluvat pakettiin, kuten esimerkiksi DNA Rajaton, tai lataa Dna Super Prepaidiin Rajaton 30 vrk paketti.

  Laatikon ulkopuolelta voi taas ajatella erityisesti riistakameroille kehitettyä smtp-palvelua Seneram, joka myös organisoi kuvat galleriaan. Se toimisi nykyisellä DNA Laitenetti liittymälläsi. Palvelu on kieltämättä maksullinen, mutta niinpä sähköpostipalvelutkin alkavat usein olemaan.
  irritus
 • Kiitos kommentista "irritus"👍, pitää tutustua lähemmin tähän Seneramiin.
  Pertti

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.