Selaimen päivitys ei onnistu

Sähköpostini herjasi pitkään, että tätä selaimen (IE) versiota ei enää tueta. Olen yrittänyt päivittää, kokeillut myös Chromea, Firefoxia, aina tuloksena myrtsi naama. Mikä mahtaa estää päivityksen?

Kommentit

• Onko sinulla vanha Windows versio, kuten XP tai Vista, sillä ohjelmien tuet ovat niistä pikkuhiljaa häviämässä
  • Hei Sari! Tuo on enemmänkin ongelma tietokoneesi kanssa, eikä niinkään nettiyhteydestä tai mokkulasta johtuva asia.

Suosittelemme yhteistyökumppanimme HS-Works Oy:n maksullista teknistä tukea omalla vastuualueella olevien ongelmien ratkaisuun.

HS-Works Oy:n palvelunumero DNA:n asiakkaille 0600 305060
    - Soittaminen maksaa 2,33 €/min + mpm/pvm
    - Avoinna arkisin klo 8-18 (puhelin sekä huoltopiste)
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Käytössäni on Windows 8.
  • Alkuperäinen kysymykseni oli, miksi en saa päivitettyä selainta tai ladattua verkosta muuta vaihtoehtoa. Explorerhan ilmoitti, että nykyistä selainta ei enää tueta.
  • Sari: Oletko päivittänyt Windows 8:n viimeisimmät Microsoftin päivitykset? Tuolle oli aikoinaan tarjolla ilmainen päivitys Windows 8.1:n ja myöhemmin Windows 10:n.
    Oletko ajanut koneessa täydellisen virusskannauksen?
    Toimiiko koneessa netti?
    Eikö lataus koneelle onnistu, vai etkö osaa latauksen jälkeen mennä asentamaan lataamaasi selainta.
    Firefoxin voi ladata tuolta: https://www.mozilla.org/fi/.

• Kiitos PW! Nähtävästi en osaa latauksen jälkeen asentaa selainta. Mitä pitää tehdä? tähän asti kaikki ok.
  • Tuplaklikkaa sitä ladattua tiedostoa, jolloin asennu käynnistyy. Lienee ladatut tiedotot kansiossa, tai minne oletkin sen ladannut. Voi olla jopa työpöydällä.
  • miksi dna tv hubi pätkii joka päivä yhteys on hyvä uusi asiakas ei tyytyväinen ottaa päähän