Selain

Sanottiin ettätyhjää selsin?
Mistä tiefän mikä selsin? Mistälöyfän selsimen? Miten se tyhjätään??
Maarit Jakobsson Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Maarit, tarkennatko hieman mitä siis yrität tehdä?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Selaimena sinulla on todennäköisesti Google Chrome, Mozilla Firefox tai Microsoft Edge. Riippuu selaimestasi miten saat sen välimuistin tyhjennettyä. Onko kyseessä puhelin, tietokone vai mikä laite?
    En ole DNA asiakaspalvelija ja siksi tämä on hyödyllinen vastaus
  • Varmaankin on tyhjentämässä joitakin selaimen tietoja,mutta mitä.??

Evästeet & Sivustotiedot.
    Käyttäjätunnukset & Salasanat.
    Tyhjennä tiedot.
    Hallitse tietoja.
    Hallitse poikkeuksia.
    Tallennetut kirjautumistiedot.
    Historian tiedot & Tyhjennä historia.

Niin selaimena.Google C
    Mikkisoftan Edge
    Firefox
    Opera
    Joku muu selain.??

Kristallipallo on sumea.Eikä foliohatun propelli pyöri.

Enkä myöskään ole DNA asiakaspalvelija.
    Tämä voi olla myös hyödyllinen vastaus.

BQ24