Selaustietojen kysyminen

Voiko liittymän tilaaja kysyä dna:lta liittymän internetyhteyden selaustietoja? Eli mitä liittymän internetyhteydessä on tehty.

Kommentit

• Hei!

Ei voi. Yhteydellä käytetyn selaimen selaushistoriaan pääsee käsiksi vain tililtä/laitteelta käsin.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • @Ilkka, tuo kysyjä varmaan tarkoitti sitä että saako kuluttaja-asiakas tietoonsa mihin kaikkeen nettiliittymää on käytetty, ei siis pelkkää selaimen sivuhistoriaa. Eli onko liittymää käytetty esim. waretukseen.

Jari