Selvennys sopimukseen

Hei, tein sopimuksen kanssanne ja siinä oli lause: "DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymä hintaan 14,90 €/kk 12 kuukauden ajan 12 kuukauden määräaikaisella DNA Etudiili -sopimuksella. Määräajan jälkeen hinta on 34,90 €/kk. 12 kuukauden kokonaishinta vähintään 178,80 €. Etu poistuu liittymätyypinvaihdon yhteydessä"

Tarkoittaako tämä sitä, että sopimus on määräaikainen vai että etu on määräinen?Sopimuksen määräaikaisuudesta ei puhuttu mitään puhelinkeskustelussa.
Leo Andonov Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Leo!

Tässä on kyseessä 12 kk määräaikainen sopimus. Mikäli tämän suhteen on ollut jotain epäselvyyttä, olethan yhteydessä suoraan meille asiakaspalveluun joko soittamalla 044 144 044 tai laittamalla viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta, niin selvitetään asiaa tarkemmin. Kiitos jo etukäteen!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Laitoin viestin Oma DNA:han, toivon pikaista vastausta.
    Leo Andonov