Seurantakoodi tai paketti?

Tilasin älykellon 20.4. ja sain tilausvahvistuksen, jossa sanottiin tuotteen saapuvan 1-3 arkipäivässä. Tuotetta ei ole näkynyt, eikä seuranrakoodia tullut?

Kommentit

• Hei Elsa!

Toimitusajat saattavat tällä hetkellä olla tavanomaista pidempiä ja myös postin puolella on ollut viivästyksiä. Seurantakoodin pitäisi saapua sinulle tekstiviestillä, kun paketti on matkalla. Voit laittaa meille viestiä Oma DNA -sovelluksen kautta, niin katsotaan mikä on tilanne tämän tilauksesi kanssa tällä hetkellä.