SG880MK-12mHD riistakameran GPRS-asetukset

Hei
Ostin SG880MK-12mHD riistakameran ja siihen DNA Laitenetin. Kysymys onkin sitte, että miten saan siihen oikeat GPRS-asetukset jotta saisin sen lähettämään kuvat sähköpostiini.

Kommentit

• Hei Minna!

Laitteen APN asetuksiin voi joutua vaihtamaan julkisen IP osoitteen antava julkinen.dna.fi mutta muuten asetukset ovat samat laitteesta riippumatta. Jos nämä tarvitsee syöttää manuaalisesti, löytyvät asetukset osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-puhelinliittymat kohdasta "Liittymän asetukset ja käyttäminen"