siirto toiselta operaattorilta dnalle, txt-viestit, whats up

hei,
mitä tapahtuu vanhoille tekstiviestille ja what's up viesteille kun puhelimeni puhe- ja nettiliittymä siirtyy toiselta operaattorilta dna:lle?

Kommentit

• WhatsApp -viestit kannattaa tasaisin väliajoin varmuuskopioida, tämä onnistuu sovelluksessa asetuksissa. Samaten tekstarit kannattaa tasaisin väliajoin varmuuskopioda tarvittaessa. Nämä ovat kuitenkin normaalisti puhelimen muistiin, eikä sim-kortille tallennettuna, joten operaattorin vaihto ei vaikuta näihin.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Tekstareiden eli SMS-viestien varmuuskopiointi onnistuu kätevästi Android-sovelluksella nimeltä SMS Backup & Restore ja tuolla ne saa lähetettyä sähköpostiin, lisäksi ne kopioidaan myös muistikortille. Sovellus on ilmainen ja sen saa Googlen sovelluskaupasta, itsekin käytän yllä olevaa sovellusta tekstarien varmuuskopiointiin.
    Jari