Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

SIM koodi

Olen teidän asiakkaanne ja siksi kysyn teiltä neuvoa "MISTÄ LÖYDÄN PUHELIMENI SIM KOODIN ETTÄ SAAN LUKITUKSEN AUKI JA PYSTYN PUHUMAAN PUHELIMELLA ASIALLA ON KIIRE JA YKSI KOKEILUKERTA ENÄÄN JÄLJELLÄ

Kommentit

  • Hei Raili!

    Tarkentaisitko hieman mistä koodista nyt on kyse? Pyytääkö puhelin PIN koodia tai PUK koodia, mistä puhelinmallista on kyse?
    DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.