SIM koodi

Olen teidän asiakkaanne ja siksi kysyn teiltä neuvoa "MISTÄ LÖYDÄN PUHELIMENI SIM KOODIN ETTÄ SAAN LUKITUKSEN AUKI JA PYSTYN PUHUMAAN PUHELIMELLA ASIALLA ON KIIRE JA YKSI KOKEILUKERTA ENÄÄN JÄLJELLÄ

Kommentit

• Hei Raili!

Tarkentaisitko hieman mistä koodista nyt on kyse? Pyytääkö puhelin PIN koodia tai PUK koodia, mistä puhelinmallista on kyse?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Haluan saada Sim kortin koodi
  • Jos kyse on nyt sim-korttisi PIN-koodista, niin tuo on oletuksena 1234 ellet ole itse vaihtanut sitä muuksi.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moi!
    Onnistuin vaihtamaan uuden pin-koodin puhelimeeni.

Tarkoitus oli että puhelimen käynnistyessä kysyy pin-koodia,
    mutta nyt se kysyy pin-koodi aina kun näyttö pimenee puhelimen
    päällä ollessa. Tämä ei ollut tarkoitus !...eli mikä neuvoksi ?

t.Ari
    Ari Grönvall
  • Moi!
    Onnistuin vaihtamaan uuden pin-koodin puhelimeeni.

Tarkoitus oli että puhelimen käynnistyessä kysyy pin-koodia,
    mutta nyt se kysyy pin-koodi aina kun näyttö pimenee puhelimen
    päällä ollessa. Tämä ei ollut tarkoitus !...eli mikä neuvoksi ?

t.Ari
    Ari Grönvall
  • Olet nyt luultavasti asettanut puhelimeesi näytönlukituskoodin, saat tämän pois käytöstä puhelimen asetuksista jos et halua, että se on käytössä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei,

Puhelin meni kadoksiin ja lukitsin sen, ettei sitä ulkopuoliset käyttäisi. Puhelin löytyi kuitenkin.
    Nyt näyttö on lukittu enkä tiedä, millä koodilla sen saa auki.
    Suojaustilanteessa kysyttiin salasanaa. Pitääkö siis vastata salasanalla vai aiemmalla käyttämälläni pinkoodilla?
    Jos vastaa väärin tarpeeksi monta kertaa, saako puhelinta enää millään tavoin avattua?

t. Anna-Liisa
    Anna-Liisa Sutela
  • Hei Anna-Liisa! Näytön lukitus on puhelimen käyttöönottovaiheessa valitsemasi koodi, meillä ei näistä ole valitettavasti tietoa eikä näytön lukituskoodin syöttäminen väärin vaikuta SIM -kortin toimintaan
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,

Puhelimen näytöllä lukee Android Device Manager on lukinnut puhelimen. Miten siis puhelimen saa auki, kun se on löytynyt?Ymmärsinkö oikein, että ks. viestiin vastataan omalla pinkoodilla?
    Anna-Liisa Sutela
  • Hmmm...

Mitä koodia se puhelin kysyy?

Jos lukitsit puhelimen Googlen paikanna puhelin-palvelun kautta , niin eiköhän sillä samalla salasanalla , millä lukitsit , saa puhelimen taas auki.
    Veikko
  • Android Device Manager (ADM) on tämä käyttöjärjestelmän etäsulkuominaisuus. Kokeilin sulkua omalla laitteellani ja sulku poisti käytöstä sormenjäljellä kirjautumisen ja tämä pyysi laitteen käyttöönotossa antamaani suojakoodia ja lukitus avautui normaalisti.

Sinun tarvitsee nyt siis muistella minkä koodin olet itse valinnut puhelimen käyttöönotossa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei, vanha temppuileva Nokian " perus" kosketusnäyttöpuhelin alkoi yhtäkkiä kysyä SIM-kortin PIN-koodia ja laitoin 2x 1234 ,koska en ole vaihtanut sitä. Ilmoittaa,että väärä koodi. Enää yksi kokeilukerta jäljellä. Mitä kannattaa tehdä?
    U
  • Jos puhelin tuntuu olevan muutenkin solmussa niin SIM-kortin toiminta kannattaa vielä testata toisessa puhelimessa, tällä rajataan pois laitteesta johtuva vika
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Täytyy katsoa löytyykö toista ehjää puhelinta. Jos nyt laitan vielä kerran tuon oikean 1234 koodin,jota ei äsken hyväksytty niin mistä saan sitten puk koodin uutta avausyritystä varten
    U
  • Liittymän PUK -koodi löytyy DNA Minun palveluni -sivustolta tai puhelimen/tabletin sovelluskaupasta löytyvästä Oma DNA -sovelluksesta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kyse on nyt  dna liittymästä se on preapait liittymä.
    pin koodi kadoksiisa,tarvitsenko puk-koodin.
    Saara Kinnari
  • Hei Saara!

Ethän lähetä samoja viestejä moneen kertaan eri viestiketjuihin. Sinulle on vastattu jo täällä aiheeseen: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-super-prepaid-puk-koodi/
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei, minulle myytiin uusi DNA paketti ja jouduin sulkemaan iPhoneni. Nyt kun sen avasin niin puhelin sanoo SIM on lukittu.. 1 yritys jäljellä. En muista olenko vaihtanut 1234 koodin joksikin muuksi. Mitä nyt teen? en ole siis kokeillut vielä tuota 1234:ää.
    Sari Koponen
  • Hei Sari!

Jos olet unohtanut PIN-koodisi ja näppäilet sen kolme kertaa väärin niin tarvitset PUK-koodin. Ohjeet PUK-koodin saamiseen löytyvät täältä: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/puk-koodi-127/.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei, samsung galaxy a3 puhelimeni väittää sim-korttia pysyvästi lukituksi, minulla on uusi dnan liittymä en muista sen nimeä. Laitoin puhelimen vahingossa kiinni kokonaan sen jälkeen alkoi ongelmat, toimi vähän aikaa itse joskus valitsemallani pin-koodilla mutta ei enää. Miten tuon sim-kortin lukituksen saa pois? Puk-koodia en tiedä.
    Anni
  • Hei Anni, jos olet syöttänyt PUK koodin 10 kertaa väärin on SIM kortti lukinnut itsensä pysyvästi ja se on käyttökelvoton. Kortti tarvitsee tässä tilanteessa vaihtaa uuteen DNA Kaupan tai asiakaspalvelun kautta https://www.dna.fi/yhteystiedot