SIM koodi

Olen teidän asiakkaanne ja siksi kysyn teiltä neuvoa "MISTÄ LÖYDÄN PUHELIMENI SIM KOODIN ETTÄ SAAN LUKITUKSEN AUKI JA PYSTYN PUHUMAAN PUHELIMELLA ASIALLA ON KIIRE JA YKSI KOKEILUKERTA ENÄÄN JÄLJELLÄ

Kommentit

• Hei Raili!

Tarkentaisitko hieman mistä koodista nyt on kyse? Pyytääkö puhelin PIN koodia tai PUK koodia, mistä puhelinmallista on kyse?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Haluan saada Sim kortin koodi
    Vesa matti Tuhkanen
  • Jos kyse on nyt sim-korttisi PIN-koodista, niin tuo on oletuksena 1234 ellet ole itse vaihtanut sitä muuksi.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Moi!
    Onnistuin vaihtamaan uuden pin-koodin puhelimeeni.

Tarkoitus oli että puhelimen käynnistyessä kysyy pin-koodia,
    mutta nyt se kysyy pin-koodi aina kun näyttö pimenee puhelimen
    päällä ollessa. Tämä ei ollut tarkoitus !...eli mikä neuvoksi ?

t.Ari
    Ari Grönvall
  • Moi!
    Onnistuin vaihtamaan uuden pin-koodin puhelimeeni.

Tarkoitus oli että puhelimen käynnistyessä kysyy pin-koodia,
    mutta nyt se kysyy pin-koodi aina kun näyttö pimenee puhelimen
    päällä ollessa. Tämä ei ollut tarkoitus !...eli mikä neuvoksi ?

t.Ari
    Ari Grönvall
  • Olet nyt luultavasti asettanut puhelimeesi näytönlukituskoodin, saat tämän pois käytöstä puhelimen asetuksista jos et halua, että se on käytössä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei,

Puhelin meni kadoksiin ja lukitsin sen, ettei sitä ulkopuoliset käyttäisi. Puhelin löytyi kuitenkin.
    Nyt näyttö on lukittu enkä tiedä, millä koodilla sen saa auki.
    Suojaustilanteessa kysyttiin salasanaa. Pitääkö siis vastata salasanalla vai aiemmalla käyttämälläni pinkoodilla?
    Jos vastaa väärin tarpeeksi monta kertaa, saako puhelinta enää millään tavoin avattua?

t. Anna-Liisa
    Anna-Liisa Sutela
  • Hei Anna-Liisa! Näytön lukitus on puhelimen käyttöönottovaiheessa valitsemasi koodi, meillä ei näistä ole valitettavasti tietoa eikä näytön lukituskoodin syöttäminen väärin vaikuta SIM -kortin toimintaan
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,

Puhelimen näytöllä lukee Android Device Manager on lukinnut puhelimen. Miten siis puhelimen saa auki, kun se on löytynyt?Ymmärsinkö oikein, että ks. viestiin vastataan omalla pinkoodilla?
    Anna-Liisa Sutela
  • Hmmm...

Mitä koodia se puhelin kysyy?

Jos lukitsit puhelimen Googlen paikanna puhelin-palvelun kautta , niin eiköhän sillä samalla salasanalla , millä lukitsit , saa puhelimen taas auki.
    Veikko
  • Android Device Manager (ADM) on tämä käyttöjärjestelmän etäsulkuominaisuus. Kokeilin sulkua omalla laitteellani ja sulku poisti käytöstä sormenjäljellä kirjautumisen ja tämä pyysi laitteen käyttöönotossa antamaani suojakoodia ja lukitus avautui normaalisti.

Sinun tarvitsee nyt siis muistella minkä koodin olet itse valinnut puhelimen käyttöönotossa