Sim kortin lukijaa

Hei.korvaako puhelimen takuu jos on sim kortin lukijassa vikaa. Puhelimeni väittää välillä ettei olisi sim kortti paikoillaan ja sammuu tämän jälkeen ja puhelin on vasta 6kk vanha

Kommentit

• Hei Mia! Oletko ottanut hetkeksi sim-korttia irti ja varmistanut että se on kunnolla paikoillaan?

Tätä kautta emme voi antaa arviota siitä meneekö ongelma takuun piikkiin. Huoltoasioissa voit olla yhteydessä suoraan huoltoliikkeeseen https://www.dna.fi/tuki-huolto tai asioida DNA Kaupassa.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Hei. Olen ottanut pariin kertaan pois ja takaisin on tehnyt tämän mulle nyt 5kertaa
    Mia