SIM kortin PIN koodi

Kännykkäni Samsung G20 sulkeutui, eikä avaudu normaalisti avauskoodilla vaan vaatii  SIM kortin PIN koodia jota minulla ei ole.
Pirkko Pohjanpelto

Kommentit

• SIM-kortin PIN -koodi on oletuksena 1234. Jos olet vaihtanut sen, on se itse valitsemasi. Jos et muista PIN-koodia ja syötät sen liian monta kertaa väärin, kysyy puhelin PUK-koodia. PUK -koodin löydät Oma DNA -sovelluksesta tai kirjautumalla osoitteessa www.dna.fi/kirjaudu
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • pin koodi hukkui kun päivitin puhelimen,puk koodi on mistä saan koodin.
    seppo törmänen
  • Erittäin huonosti DNA:lla ohjeistettu, kun vaihtaa liittymää. Ei edes oletus PIN koodia kerrottu asiakkaalle. Ei myöskään ohjeita, miten pin koodi muutetaan eri puhelimissa. Kaiken joutuu erikseen hakemaan netistä. Minusta huonoia palvelua.
    Tapio