SIM-kortin vaihto itsepalvelussa?

Moro
Pystyykö itsepalvelussa vaihtamaan micro simin nano simiin jotenkin vai täytyykö tehdä liittymän myyneessä liikkeessä

Kommentit

• Hei Petri!

Mikäli käytössäsi on DNA Äly- tai Rajaton -liittymä, voit hakea uuden sim-kortin DNA Kaupasta tai tilata sen asiakaspalvelusta ja tämän jälkeen vaihtaa sen liittymällesi Itsepalvelussa.

Mikäli käytössäsi on DNA Onni- tai Joustava -liittymä, voit käydä vaihtamassa uuden sim-kortin käyttöösi DNA Kaupassa. Voit myös tilata uuden sim-kortin asiakaspalvelusta, jolloin sinun tulee olla meihin vielä yhteydessä sim-kortin aktivoinnista.