Sim kortin vaihto

Tänään klo 9.40 piti puhelin liittymäni vaihtua Telialta DNA:lle, vaihdoin sim kortin enkä enää voi soittaa muuta kuin hätäpuhelut. Mikä meni vikaan?

Kommentit

• Ilmeisesti siirto Telialta DNA:lle ei ole vielä valmis. Laita se Telian SIM takaisin puhelimeen ja odota kunnes saat Telialta tekstarin , että liittymä sulkeutuu/vaihtuu ja toimi sitten sen tekstarin ohjeiden mukaan.
  • Moikka! Jos vanha liittymä on jo lakannut toimimasta, käynnistä vain puhelin uudelleen DNA:n uuden SIM -kortin kanssa mikäli yhteyttä ei meinaa löytyä
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Ei toimi enää Teliakaan
  • Menenkö Dna kauppaan?
  • Olen käynnistänyt puhelimen uuudelleen ainakin 7 kertaa
  • Jos DNA:n uusi SIM -kortti ei toimi uudelleenkäynnistyksen jälkeen, voi kyseessä olla ikävä maanantaikappale. Saat toimivan uuden kortin nopeiten mukaan DNA Kaupasta, henkkarit vain mukaan
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Olin avatessani luukkua vääntänyt sitä senverran vinoon, ettei se mennyt kunnolla oikeaan asentoon, eikä Sim-kortti näin ollen ollut kunnolla paikallaan. Vika oli minussa😣
  • Tarttisin prepaid nano simmin samalla numerolla kuin nyt on. Voitteko lähettää pikaisesti.
  • Moi Tapani,

Voit tilata rekisteröidylle prepaid-liittymälle uuden sim-kortin asiakaspalvelumme kautta.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Homma on nyt hoidettu. Mutta tuosta asiakaspalvelusta sen verran. Jonotin pimputusta kuunnellen tänään pisimmillään 10 minuuttia ilman että kukaan vastaa. Ei anna oikein ruusuista kuvaa kun kyseessä teleoperaattori. Kannattaisi ehkä palkata lisää työvoimaa
  • Moi,
    Ilmoitettu siirtoaika Telialta teidän puhelinliittymäänne oli tänään klo 14.26. Tuleeko minun odottaa jotain viesti-ilmoitusta Telialta ennen kuin vaihdan sim-kortin teidän korttiinne?
  • Vanha liittymäsi lakkaa toimimasta kun siirto on valmis, tämän jälkeen voit vaihtaa kortin uuteen ja käynnistää puhelimen uudelleen jos yhteyttä ei heti löydy
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Vaihdoin liittymän kun vanha lakkasi toimimasta yli tunti sitten, uusi DNA sim kortti ei edes kysy PIN koodia vaan ilmoittaa suraan että ainoastaan hätäpuhelut. Mikä vikana, ei ole aikaa etsiä kauppaa ja uutta liittymää.
  • Hei JK!

Kyseessä oli siis numeronsiirto toiselta operaattorilta DNA:lle? Kokeile vielä käynnistää puhelin kokonaan uudellen ja käyttää SIM-kortti ulkona puhelimesta. Jos liittymä ei edelleenkään toimi niin laitatko meille viestiä joko Oma DNA -sovelluksen chatissä tai yksityisviestiä Facebookin tai Twitterin kautta, niin saadaan katsottua tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Mieheni osti älypuhelimen ja liikkeessä laittoivat sim-kortin paikoilleen. Kortti piti uusia koska entinen puhelin niin vanha ettei kortti käynyt uuteen.
    Myyjä antoi vanhan kortin minulle ja nyt en löydä sitä mistään. Jos kortti sattuu joutumaan vääriin käsiin, voiko joku hyödyntää sitä ja käyttää.
  • Hei Anja!

Mikäli uusi sim-kortti on siis otettu jo käyttöön uudessa puhelimessa, niin vanha kortti on siinä tapauksessa lakannut toimimasta eikä sitä ole mahdollista enää käyttää.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija