SIM kortin vakiokoodi uudessa kortissa

Aika uusi kortti ja puhelimesta loppui akku, mikä on vakiokoodi?

ei toiminut 1234 tai 0000
Tony Gustafsson

Kommentit

  • DNA oletus pinkoodi on 1234
    Tarkoitatko nyt puk koodia.
    Miten puhelimen akun tyhjentyminen poistaa pinkorttitiedot.??
    Aqualung
  • Jos puhelin ei hyväksy oletuskoodia, kokeile vielä käynnistää puhelin uudelleen. Huomioithan, että puhelimen näytön lukituskoodi on itse laitteelle asettamasi ja erillinen SIM-kortin PIN koodista
    DNA Iiro palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.