sim kortti

vaihdoin tänään uuden dna simkorttin ja ilmestyy koko ajan sim-kortille ei ole käyttäjänhallintaa,en pysty soittamaan eikä mitään
aleksandra Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei! Olemme havainneet vikaa mm. numeronsiirtojen aktivoitumisessa ja tätä korjataan parhaillaan. pahoittelut asiasta koituvasta haitasta. Vika korjataan mahdollisimman pian tänään
    DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.