Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

SIM kortti ei toimi puhelimessa.

Ostin uuden DNA Superprepaid liittymän ja maksoin 30 vrk rajattoman. Otin kännystä (iPhone 8) virran pois, poistin USAlaisrn SIM kortin ja asetin uuden DNA SIM kortin puhelimeen. Vaikka olin kytkenyt Wifin pois päältä, puhelin pyyteli Wi-Fi yhteyttä eikä siirtynyt kysymään PIN koodia. Laitoin vanhan kortin takaisin ja otin yhteyttä USAn yhtiöön joka tarkisti että puhelin on taatusti lukitsematon. Olen yrittänyt monta kertaa uudestaan, mutta tulos on aina sama.

Kommentit

 • Hei Sinikka!

  Onko sinulla mahdollisuutta kokeilla SIM-korttia jossakin toisessa puhelimessa?
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Ystäväni kävi eilen yhdessä DNA kaupassa (olen itse matkan jäljiltä karanteenissa) jossa virkailija koitti korttia omaan puhelimeen, jossa se toimi. Ko. Virkailija ei suostunut laittamaan korttia minun puhelimeeni nähdäkseen mitä tapahtuu, vaan ilmoitti että asia ei kuulu hänelle ☹️
 • Siinä tapauksessa ongelma jää tosiaan luultavasti tuohon puhelimeen mikäli SIM-kortti toimii toisessa puhelimessa. Kannattaa vielä kokeilla resetoida puhelinta ja mikäli tästä ei ole apua, niin kääntyä valmistajan puoleen asian suhteen.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Sinä pitää käyttää 2 laitetta, pitää olla kirjautuneena Icloudiin
 • Hei.
  Minulla on Sansung galaxy a40 ostettu DNA:lta alle vuosi sitten. Syksyllä alkoi kadottaa Simin ja tilasin uuden kortin joka toimi vähän aikaa ja sitten taas puhelin alkoi kadottaa kortin.
  Lähetin luurin Tampereelle huoltoon johon se saapui 26.1 2021.
  Ole kahdesti saanut yhteyden huoltoon josta on luvattu heti korjata se ja mainittu olevan tyyppivian.
  Kohta kuukauden ollut siellä eikä vielä korjattu voiko kaupan perua ja saada jonkun vastaavan toimivan luurin tilalle?
 • Hei Pekka! Harmi kuulla, että puhelimen kanssa on ongelmaa. Olisitko huoltoon liittyen yhteydessä huoltoliikkeeseen, kiitos.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Sanoin olleeni kahdesti yhteydessä huoltoliikkeeseen ja siitä ei ole ollut mitään hyötyä vaan valehdeltu että heti korjataan.
  Myyjähän vastaa laitteesta!
 • SIM kortti ei toimi ,mutta muut kortit toimii ja puhelin toimii, tämän jälkeen vika nousi ylös ohjelma on traceroute

  Hyppi 1 ei mitään hyppy 2 217.78.199.18 dnaip.fi
  Hyppy3 62.78.107.180 dnaip.fi
  Hyppy4 62.78.100.208 sama

  Hyppy5 62.78.117.118 sama

  Hyppy6 62.78.107.197
  Hyppy7 62.78.121.212
  Hyppy8 193.110.224.29
  Maali Tampere.fi 104.20.1.240
  Ja nyt ei toimi SIM kortti olisiko tässä kenties vika 😏
 • hei,

  mun Nokia 3310 tuli äkillinen vika. toinen sim kortti lakkasi yllättäen toimimasta. kännykkää ei ole käytetty kuin pari kuukautta ja en ole tiputellut sitä eikä mitään ulkoisia vauroita ole.

  mikähän siihen tuli?
 • Ja taas lakkasi SIM kortti toimimasta ei lähetä kuvia eikä tekstaria, olisikohan vika tossa ,,,virtuaalisen matkapuhelimen operaattorin tyypissä ongelma ?? Tietääkseni en ole koskaan sopinut kenenkään kanssa yksityisestä verkosta 🤔 joten DNA kertokaapas miten tämä löytyy kun asentaa ja vain huom SIM kortista ,maksan puhtaasta Internetistä kymmeniä

  € kk , miten tämän saa pois ?
  Virtuaalisen matkapuhelimen operaattori numerokin on jossain🤔
 • Sain DNA:n Sim-kortin ja laitoin sen uuteen puhelimeen. Kaikki toimi OK. Halusin kuitenkin käyyttää myös vanhaa Nokian puhelinta josta poissa olivat kaikki ylimääräiset some härpäkkeet.
  Sim-kortti ei kuitenkaan toiminut vanhassa puhelimessa. Ts ei kysynyt PIN-koodia eikä myöskään löytänyt DNA:n matkapuhelinverkkoa.
  Vanha puhelin toimii kuitenkin oikein hyvin Saunalahden prepaid-liittymällä. joten siinä tuskin mitään vikaa on.
  Siis miksi uusi DNA:n puhelinliittymä ei toimi vanhassa puhelimessa ? Vrt. Saunalahden prepaid liittymä.
 • SIM-kortit ovat muuttuneet hieman fyysisesti metallisten osien osalta ja luultavasti näet tämän eron katsomalla näitä kahta SIM-korttia, hyvin vanhat puhelimet eivät siis valitettavasti tue uusia kortteja
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Telian SIM kortti on fyysiseti täysin samankokoinen ja layout samanlainen DNA uuden kortin kanssa. Telia toimii vanhassa puhelimessa mutta DNA ei. Siis vastaus ei voi olla se, että kortti on fyysisesti erilainen. Siis mikä on vikana DNA’n kortissa?
 • Mistä puhelimen merkistä ja mallista on kyse?
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Nyt toimii. Kyse taitaa olla niinkin pienestä asiasta kuin SIM kortin toleransseista. Pientä ”viilausta” kortin adapteriin auttoi asiaa.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.