Kuvien eikä tekstiviestien lähetys ei onnistu

Hei taas tuli ongelma niin että en pysty lähettämään kuvia enkä tekstaria,asiani koskee SIM korttia ja siitä löytyvää virtuaalista matkapuhelimen operaattoria operaattorin arvo on 2::::::  maksan yli 20€ kk puhtaasta Internetistä joten kysymys kuuluu ,miten saan sen pois, ja eikös SIM kortin tietoja ei saa muutella,yksityisyyssuoja, mitä laki sanoo kaikesta 🤔

Kommentit

• Hei, kannattaa testata auttaako puhelimen uudelleenkäynnistys.

Nyt en aivan ymmärtänyt mitä tarkoitat sim-kortin tietojen muuttamisella. Näihin ei tosiaan itse kannata koskea itse puhelimen asetuksissa, jos ei ole varma mitä on tekemässä. DNA ei myöskään voi muuttaa mitään asetuksiasi.

Kannattaa tarvittaessa olla asiakaspalveluumme yhteydessä, niin katsotaan liittymätyyppiäsi tarkemmin. Tarvittaessa sitä kautta saadaan tilattua myös uusi sim-kortti, jos nykyisessä on jotain vikaa.

www.dna.fi/yhteystiedot