Sim kortti hylätty

Miksi
Anne Mäenpää

Kommentit

• En ymmärrä kun kaikki toiminnot häviää.,Tuli viesti sim kortti hylätty. Olen tilannut sim kortin toiseen puhelimeen jonka sain lahjaksi. Laskut olen maksanut ajallaan. Onko asiaan selitystä? Toivon oikein asiallista vastausta

Anne Mäenpää
  • Hei Anne! Puhelin ilmoittaa SIM-kortti hylätty jos olet antanut PIN-koodin 3 kertaa väärin, jonka jälkeen laite pyytää PUK-koodia ja tämä on sen jälkeen syötetty 10 kertaa väärin.

Kun SIM-kortti on hylätty, on kortti käyttökelvoton ja se tarvitsee vaihtaa uuteen asiakaspalvelun kautta.