SIM-kortti vaihdettu, mutta ei verkkoa

Hei,
Vaihdoin SIM-kortin puhelimeeni sen jälkeen, kun sain DNAlta viestin ajankohdasta. Tein kuten viestissä luki, mutta puhelimessani ei ole verkkoa vaihdon jälkeen. Olen sammuttanut ja käynnistänyt puhelimeni uudelleen, mutta verkko ei toimi senkään jälkeen.

Kommentit

• Moi! Jos myöskään vanhan operaattorisi sim-kortti ei toimi, eikä DNA sim-kortti lähde toimimaan puhelimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, kuulostaa siltä että sim-kortti on jotenkin vioittunut. Pääsetkö käymään DNA Kaupassa? Sieltä saat nopeiten uuden sim-kortin nykyisen tilalle.