SIM-korttia ei tueta

Hei,

Liittymäni oli määrä siirtyä tänään DNA:lle. Laitoin uuden SIM-kortin puhelimeen ja käynnistin puhelimen uudelleen. Nyt puhelimessa on häiriöviesti: SIM-korttia ei tueta. Edellinenkin SIM-kortti oli micro-sim, kuten tämäkin. MIkähän tässä on vikana?

Terv. Jenni

Kommentit

• Hei Jenni!

Kannattaa ihan aluksi kokeilla vielä ottaa kortti pois puhelimesta ja puhdistaa siru varovasti. Kun kortti on taas paikallaan niin käynnistä puhelin vielä kertaalleen uudelleen. Jos tästä ei ole apua niin olethan suoraan asiakaspalveluumme yhteydessä että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin, kiitos.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Yritän soittaa mutta tulee että puhelin ei pidä liitymää ka netti ei toimi osaako joku lertoa mitä tehdä
    Sebastian Honkanen
  • Hei Sebastian, kokeile ensimmäisenä asettaa sim-kortti uudelleen paikoilleen. Jos siitäkään ei ole apua, olisitko asiakaspalveluumme yhteydessä tai piipahdat DNA Kaupassa, niin pääsemme tarkistamaan liittymäsi tilanteen.

www.dna.fi/yhteystiedot