SIM korttia ja puhelimen aktivointia

Tilasin puhelimen Amerikoista ja se pitäisi aktivoida, mutta miten saan sen aktivoitua Suomen SIM-kortilla jos on edes mahdollista?
Ainakun yritän aktivoida puhelin antaa "SIM kortti ei kelpaa viestin" apu olisi tarpeessa, koska jos ei ole mahdollista nii rahat mennyt hukkaan.
Joel Haverinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ja mikähän puhelin on kyseessä.
    Valmistaja ja malli.
    Olikohan luurissa,operaattori tai sim lukko.

BQ24
  • Puhelimena toimii iPhone 12 pro Max 256g
    Ja siis kun puhelinhan on uusi nii sehän täytyy aktivoida SIM kortille mutta antaa vain että "SIM kortti ei kelpaa"
    Joel Haverinen
  • Ettei vaan olisi niin, että Ameriikoissa käytetään SIM lukittuja puhelimia operaattori kohtaisesti, ja täällä Suomessa ei enää ole sellaisia käytössä. Jos näin on, niin pitää varmaan ottaa yhteyttä puhelimen myyjään, että purkaavat lukituksenm, sillä DNA ei asialle voi mitään. Tälläinen käsitys minulla on.
    mie
  • Hei Joel!

Mikäli SIM-kortti toimii toisessa puhelimessa normaalisti, niin kyse voi tosiaan olla esim. paikallisen operaattorin operaattorilukituksesta. Asiaa kannattaa selvittää myyjän kanssa.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Jos laite on tehty pelkästään jenkkilän markkinoille.
    Niin siinä voi olla myös valmistajan aluekoodi.

Silloin sen toimivuus EU alueella voi olla mitä sattuu.
    Yleensä ei toimi ilman koodin,operaattorin,tai simlukituksen purkua.

Että ota vaan "trumppiin" yhteyttä,ja käske äijän purkaa koodit ja lukitukset.
    BQ24
  • Miten kävi?
    Itse hakisin kasan prepaideja ja testaisin toimiiko niillä, jos ei niin koittasin jostain saada amerikkalaisen prepaidin ja joitakin niistä saa netistä tilattua.

Toki jos se myyjä paljastaisi, että mihin operaattoriin lukittu. Täysin mahdollista, että applella joku lukko, joka vaatii tietyn maan sim kortin
    Sami