SIM-korttia

Saako prepayed sim korttia micro kokona, mun tablet tietokoneessa on micro sim ja kehys irtoaa helposti ja sen takia yhteys toimii huonosti.

Kommentit

• Tuskimpa saa erikseen.
    Sim-Kortti on Trio-Kortti
    Siinä on irroitettavissa 3 eri kokoa.
    MiniSim.MicroSim.NanoSim.
    Täytyneen hommata koko paketti ja siitä irroittaa käyttöön sopiva kortti.

BQ24
  • Hei Jussi!

Mikro-kokoisia SIM-kortteja ei ole erikseen vaan SIM-kortit ovat tosiaan saatavilla vain trio-versiona joka sisältää kaikki koot.

Mikäli SIM-kortti ei pysy kunnolla paikallaan niin tällöin yhteys katkeaa ja tästä tulee myös ilmoitus puhelimeen. Joten mikäli yhteys toimii huonosti, niin se johtuu luultavasti nyt jostakin muusta. Ongelmaa kannattaa selvittää asiakaspalvelumme kautta josta nähdään tarkemmin liittymän toimintaa.

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.