Sim

Hei puhelimessani lukee sim kortti lukittu
Tanja Salmi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Tanja!

SIM-kortin lukitus poistetaan syöttämällä kortin PIN-koodi. DNA:n laskutusliittymien PIN-koodi on oletuksena 1234, mikäli et ole tätä ehtinyt vaihtaa missään vaiheessa.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Kyllä tiedän tämän, mutta avatessa puhelinta se ei kysy pin-koodia vaan avaa puhelimen suoraa ja lukee sim kortti lukittu.
    Tanja Salmi
  • Käynnistä puhelimesi vielä uudelleen, puhelin pyytää tämän jälkeen PIN -koodia.

Jos PIN-koodi on syötetty 3 kertaa väärin pyytää puhelin PUK koodia. Jos PUK-koodi syötetään 10 kertaa väärin, muuttuu kortti käyttökelvottomaksi ja tarvitset uuden kortin