SIP pakettien suodatus?

Hei, koitan saada VoiP sovellusta toimimaan ja vianetsintäohjeissa kehotettiin myös tarkistamaan palveluntarjoajalta ettei SIP paketteja blokata. Onko DNAlla mitään tuollaista toimintoa käytössä?

4G dataliittymä
Huawei B715s-23c

Kommentit

• Voip saattaa vaatia julkisen ip-osoitteen. Oletuksena liittymäsi on nat-osoitemuunnoksen takana. Kokeile vaihtaa modeemissa yhteyspisteeksi (apn) julkinen.dna.fi
    kimppikoo